Tratamentul apei

De aproape 20 de ani producem soluții automate de tratare a apei cu un scop clar: să facem întreținerea și întreținerea calității apei cât mai simple și eficiente posibil.

Experiența noastră în automatizare ne-a permis să dezvoltăm o abordare diferențiată a electrolizei sării prin adaptarea duratei zilnice a producției de apă la temperatura apei. Scopul acestei tehnici este de a optimiza durata de viață a celulei de electroliză prin asigurarea uzurii liniare și controlate a plăcilor de titan, dar și de a reduce manipularea de către utilizatorul final.

O gamă completă pentru tratarea apei

Gestionarea productiei de clor prin electroliza sarii, analiza apei sau chiar dozarea automata a dezinfectantului, va oferim o serie de solutii complementare pentru a automatiza cat mai mult tratarea apei, indiferent de sistemul de dezinfectare selectat.

Dimensionarea corectă a cloratorului

Volumul piscinei nu este singurul parametru de luat în considerare atunci când alegeți un clorinator.

Controlul pH-ului, nivelul stabilizatorului, cantitatea de radiație solară și frecvența de utilizare sunt toți factori care trebuie luați în considerare în tratarea apei.

Reguli necesare pentru a vă bucura de apă limpede

Gama noastră de dispozitive este concepută pentru a regla automat pH-ul și/sau RedOx al piscinei la o valoare stabilită.

Reglarea pH-ului apei este necesară pentru a asigura un tratament eficient al apei. De fapt, un pH stabilizat intre 7,0 si 7,6 garanteaza o mai buna mentinere a continutului de clor dar si o eficienta excelenta a floculantilor.

ZELIA POD: garanția unei măsurători fiabile

De mai multe sezoane dezvoltăm soluția Zelia Pod, care face ca măsurarea pH-ului și ORP să fie mai fiabilă.

De altfel, din cauza PoolTerre-ului instalat în apropierea puțurilor, curenții turbionari creați de fluxul de apă care trece prin conducte nu mai deranjează sau deranjează doar puțin măsurarea.

Am testat diferitele măsurători pe parcursul unui sezon pe bazine de testare și cu parteneri profesioniști care acum recomandă sistematic utilizarea acestei camere de măsurare pe lângă reglarea pH-ului.

Analiza-Reglare ORP.
243313478_358150429388851_4289698079802165846_n

Suntem disponibili pentru tine!