Automatizarea piscinei

De peste 15 ani am inclus in panourile noastre Timeo (ex Meteor) un program care adapteaza timpul zilnic de filtrare in functie de temperatura apei.

Termoregulare: un proces dominat de peste 15 ani

De peste 15 ani am inclus in panourile noastre Timeo (ex Meteor) un program care adapteaza timpul zilnic de filtrare in functie de temperatura apei.

Acest program oferă utilizatorului o filtrare eficientă fără a fi nevoie să instaleze regulat tabloul electric. De asemenea, instalatorul știe că poate pleca în siguranță.

Panoul Electric Standard

Este elementul care se regaseste in toate incaperile tehnice. "Dulapul electric" îndeplinește câteva funcții simple, dar esențiale pentru a asigura funcționarea corectă a piscinei, în siguranță.

Din 1973 producem tablouri electrice precablate cu scopul inițial de a facilita munca instalatorului.

Datorită relațiilor pe care le avem cu instalatorii și furnizorii de energie electrică, ne îmbunătățim continuu tablourile electrice cu noi caracteristici sau o ergonomie mai bună.

În fiecare dintre cutiile noastre electrice, găsiți mici detalii care fac diferența atunci când vă conectați:

  • Domino MF/IP pentru controlul nivelului
  • Bloc terminal pentru control radio
  • Reglează inteligent nivelul apei
  • Menținerea unui nivel stabil al apei pe tot parcursul sezonului este dificilă și necesară pentru siguranța echipamentului.
Evaporarea, inotul și întreținerea sunt toți parametri care afectează nivelul apei. Pentru a automatiza aceasta activitate opteaza pentru un regulator de nivel care sa garanteze mentinerea unui nivel optim pentru functionarea pompei de filtrare.

Panou electric smart TILD
243313478_358150429388851_4289698079802165846_n

Suntem disponibili pentru tine!