SMART POOL
PISCINĂ CONECTATĂ

SMART POOL - PISCINA 4.0 la dispoziția dumneavoastră!

Piscina smart este mai presus de toate un paradox, este un spațiu de wellness intr-un mediu dificil!

Astăzi, automatizarea locuinței vă permite să optați pentru o piscină conectată, capabilă să gestioneze atât întreținerea, cât și iluminarea piscinei fără a fi nevoie să mergeiti în camera tehnică. Automatizarea piscinei permite controlul de la distanță a tuturor funcțiilor piscinei, cum ar fi temperatura, nivelul pH-ului/ORP, lumina led, timpul de filtrare sau controlul electrolizei.

Smart Pool sau piscina conectată a reprezentat pentru piața locală, 60 de milioane de euro in 2021.

A avea Smart Pool, este sinonim cu autonomie. De fapt, piscina ta poate fi controlată de la distanță direct de pe smartphone-ul tău în orice moment. Datorită aplicațiilor conectate la produsele noastre, puteți urmări piscina dumneavoastră în timp real. Pentru a răspunde noilor nevoi ale persoanelor fizice și ale profesioniștilor în piscine, CCEI-Bleu Electrique Romania, introduce pentru sezonul următor o nouă lume a dispozitivelor independente și interconectate: VIGIPOOL, pe care il puteti descoperii AICI.

Universul Vigipool reprezintă un set de dispozitive automate și conectate , care comunică între ele fără o conexiune prin cablu ci doar prin WIFI. Sistemul smart este prevazut cu functii de raportare si alerte.Dispozitivele formează împreună o cameră tehnică completă, controlabilă de pe un smartphone, tableta sau PC. Este o soluție extrem de convenabilă, care face piscina dumneavoastră zona de wellness sau SPA, să fie potrivite pentru viitor.

Avantajele unei piscine conectate controlată cu aplicația VIGIPOOL:

În viitor, piscinele vor fi automatizate in totalitate, iar acum este momentul să începem pregătirea profitând de tehnologia modernă deja disponibilă.